Despre mine

de savast
Despre mine

Despre mine

Ce faci când nu știi ce trebuie să faci? 🙂 Cam așa și eu, acum, cand m-am trezit la 30 de ani cu un blog în brațe, cadou din partea prietenilor! Au complotat, m-au trimis la ședinte foto, fără să bănuiesc vreo secundă ce aveau în minte! Și le-a ieșit! Vor să le scriu despre sănătate, despre beauty, vor să le dau sfaturi, să sun eu medicii în locul lor atunci când au o problemă, pe scurt, să fac ce făceam în urmă cu 4 ani când prezentam “Doctorul spune că…” la Antena1. Da’eu mai știu?! A trecut atâta vreme. 🙂

 

Plec la drum cu un singur gand “Good things take time!”[/highlight] În rest nu știu absolut nimic despre blogging, despre trafic, despre numarul de unici pe zi etc, dar știu cateva lucruri despre mine, nu foarte multe. 🙂 Lucrez deja, de 9 ani în televizune și culmea, nu pentru că ăsta a fost visul meu, ci pentru că așa a fost să fie! Am terminat Liceul Pedagogic cu gândul că o să dau la Litere, că o sa ajung o super profă de limba română și… surpriză, am întârziat la examenul de admitere. Cum n-aveam șanse să intru la mate-info, la ASE sau marketing m-am prezentat a doua zi la examenul pentru Facultatea de Jurnalism. 🙂 Și uite așa, la 21 de ani intram ca angajat pe poarta Antenei 1. La 30, intru tot ca angajat, pe poarta Antenei 3.

 

4 ani și puțin am făcut muncă de teren. Am primit în grijă Ministerul Sănătății și descurcă-te Lorena! Alți 4 ani mai târziu, primul jurnal de știri și primul Breaking News din spatele pupitrului. Ce chinuri, ce emoții! Cu mâna pe inimă vă spun, e foarte greu să fii prompteristă! 🙂 Mai ales la o televiziune de știri. Acum sunt ceva mai relaxată, mai stăpână pe mine, cu ceva experiență în spate, dar asta nu înseamna că nu sunt momente când simt că-mi fuge pupitrul de sub coate când se îngălbenește ecranul.

 

De o luna și jumătate am preluat Matinalul Antenei 3, asta înseamnă că ma găsiți în fiecare zi, de luni pănă vineri, pe post, de la 6 la 9. Fără glume de genul: la ce ora îți sună ceasul ? Vă spun eu de bunăvoie: da, mă trezesc la 3.30. 🙂

 

Ar mai fi lucruri de spus, dar vreau să ne descoperim pe blog! Vă aștept aici să vorbim despre sănătate, să cerem sfaturi, să testam tot ce-i nou în materie de beauty, să desființăm mituri… Când ne împiedicăm, mergem la specialist! Am mulți prieteni medici care sunt dispuși să ne ajute!

 

Blogul nu este despre mine, este despre noi! Aștept întrebări, păreri, sfaturi, critici aici…

 

Mulțumesc “Ionelei și asociații” pentru cadou! Promit să-l cresc precum Făt Frumos, într-o zi cât alții într-o lună! 🙂