ZÂMBET DE ȘTIRISTĂ! ANDREEA ESCA

Andreea Esca, Smile Police

ZÂMBET DE ȘTIRISTĂ! ANDREEA ESCA

Ca profesionist, ca om, ca femeie, ca orice, îmi place foarte mult Andreea Esca! Are tot ce-i trebuie: e feminină, are energie, zâmbet, seriozitate, fler, personalitate… are de toate! E  atât de pozitivă și de naturală! Aviz vedetelor care nu mai dau doi bani pe naturalețe… Andreea Esca e de luat exemplu!

La capitolul dantură, este prima din listă care a primit un MARE PLUS din partea lui Nicolae Krilovici, specialistul SMILE POLICE.

Să spună Nico că ai un zâmbet frumos, e ceva!

Doamnelor și domnilor, ANDREEAAAA ESCA!

Esca are un zâmbet frumos, larg, care-mi place din punct de vedere estetic!

Andreea Esca, Smile Police

Înainte de tratamentul protetic exista o  dizarmonie între frontul superior și dinții laterali superiori de manira în care frontalii, până la canini, nu erau în echilibru aliniați. Poate și mai inestetic, erau prea mari în raport cu marimea celor laterali.

Andreea Esca, Smile Police

Se pare că și-a fațetat frontul superior cu niște fațete destul de frumoase! Pot fi chiar coroane din ceramică, nu pot distinge foarte sigur din poze !

Andreea Esca, Smile Police

Ce este pacat e că s-a oprit aici și n-a continuat cu restul dinților. A rămas o diferență de echilibru al mărimii dinților față/spate mare, ca în trecut! Nu arată foarte bine și se vede destul de tare când zâmbește.

Andreea Esca, Smile Police

Cu adevărat frumos era să nu îndrepte neregulile frontale, ci să continue cu dinții laterali pentru a avea un zâmbet cu adevarat de top.

Andreea Esca, Smile Police

Nu mă pot exprima pentru dinții de jos, nu se văd când zâmbește, dar asta nu este foarte grav, chiar dacă ar fi de preferat să se vadă într-o oarecare măsură!

Deci… UN ZÂMBET PLĂCUT CA ASPECT, fără doar și poate, dar cu potențial de îmbunătățire mai ales în zona laterală!

Mulțumesc, Nicolae Krilovici!

Sursa foto: facebook personal Andreea Esca

No Comments

Post A Comment