TRATAMENTUL CARE INACTIVEAZĂ TUMORILE

Echopulse, tratament neinvaziv care inactiveaza tumorile

TRATAMENTUL CARE INACTIVEAZĂ TUMORILE

Într-un sistem de sănătate ca cel din țara nostră, a fi informat, tu ca pacient, poate face diferența între viața și moarte. Știu că sună destul de agresiv, dar sunt zeci de situații care m-au făcut să ajung la concluzia asta.

Nu spun că nu sunt medici excepționali în România, dar poate prea puțini comparativ cu cei care nu-și dau interesul.

Am cunoscut medici care te trimit la cabinetul x să-ți faci anumite analize, ca să descopăr peste ceva timp că acea clinică era o afacere de familie. Am descoperit medici care nu sunt interesați sa te trimită la un cabinet cu aparatură mai bună pentru că au interes financiar de la tine. Am cunoscut medici chirurgi care vor să te pună a doua zi pe masa de operație fără să-ți spună că problema ta de sănătate se poate rezolva și altfel.

În contextul acesta, pacientule, fii informat. Citește, întreabă, caută-i pe acei medici care vor cu adevărat să te ajute!

Cele mai greu mi se pare să gestionezi o afecțiune care-ți poate pune în pericol viața. Cancer, diferite tipuri de tumori, etc… Acolo e lupta cea mai grea. Nu știi ce decizie să iei, dacă operația e șansa ta, dacă se poate și fără, dacă situația e chiar atât de gravă, dacă mai există și alte variante…

Legat de asta, am aflat săptămânile trecute că în România există un aparat folosit de foarte mulți ani în țări precum Germania, Franța, Italia, un aparat care INACTIVEAZĂ TUMORILE NECANCEROASE – ECHOPULSE.

A ajuns și la noi și cred că e important să meargă mai departe informația pentru că mii de femei sunt diagnosticate lunar cu tumori de tiroidă și sân.

Acest tratament nu presupune extragerea lor, deci nu e vorba despre o operație, el INACTIVEAZĂ TUMORILE  prin bombardarea cu un fascicul de ultrasunete, fără să distrugă și țesuturi din jur.

Vă spun pe scurt despre ce este vorba!

 • intervenția durează între 20 și 50 de minute
 • nu necesită internare (perioada de monitorizare în clinică este de 2/6 ore în funcție de fiecare pacient)
 • Nodulii de mari dimensiuni sau cei intens vascularizați pot necesita 2 intervenții

CE FEL DE NODULI SE TRATEAZĂ CU ECHOPULSE

 • nodulii solizi
 • nodulii fără calcificări
 • nodulii fără zone lichidiene mai mari de 1/3 din suprafața lor
 • noduli situați la o adâncime de maximum 2 cm sub tegument
 • nodulii care nu depășesc dimensiunea de 4 cm

COSTUL INTERVENȚIEI – 1050 DE EURO/ A DOUA INTERVENȚIE 350 DE EURO

Știu că aveți nevoie de mai multe analize înainte de acest tratament, dar e bine să discutați toate aspectele cu acel medic de încredere care știe să vă ghideze corect!

Să vă fie de folos!

2 Comments
 • DIACONU FLORICA
  Posted at 19:01h, 08 May Reply

  Interesant….am realizat ca nu stiu mai nimic despre asta…Multumesc Lorena !

 • Alina
  Posted at 13:01h, 29 June Reply

  Puteti sa mentionati in ce clinici din Romania se afla un astfel de aparat?

Post A Comment