SE STRIGĂ DA-UL LA NUNTA PE PLAJĂ

Nunta pe plaja

SE STRIGĂ DA-UL LA NUNTA PE PLAJĂ

Treaba asta cu nunțile mi se pare foarte complicată în ultimii ani. Toată lumea încearcă orice ca să iasă din tipare. Mâncare sofisticată, locație la fel, buchete de flori aduse de nu știu unde, tort cu 30 de etaje, momente surpriză pt miri, pentru nași, pentru… socri, pentru… O nebunie, spun eu. Și pentru miri și pentru invitați. Cred că toți prietenii mei care s-au căsătorit mi-au spus același lucru: băi, haos, nu știu cum a fost, n-am avut timp să mă bucur de nimic. Păi, dragii mei, ăsta e defapt scopul nunții. E petrecerea voastră… pentru voi, pentru sufletul vostru!

În calitate de invitat am fost la tot felul de nunți. Foarte puține dintre ele reușite! În rest, n-o să uit niciodată cum, abia intrată în restaurant, am fost nevoită să fac piruete printre mesele invitaților cu un nene dansator chemat să-i ridice pe invitați de la masă… N-am apucat să gust o alună, o măslină, că a venit momentul artistic doi când toată lumea trebuia să iasă în ring, să aplaude, să-și pună pălării și măști cu nu știu ce tematică, și apoi să danseze după o anumită coregrafie. Ca la aerobic așa…  Coate printre invitați, strâmbături: dar eu nu vreau, dar eu nu știu… Îmi pare rău, dar n-aveți de ales… Când s-a terminat numărul, am aruncat pălăria, am lăsat plicul și dai și fugi… că cine știe ce mai urmează!

Cam așa se întâmplă din dorința asta nebună de a ieși din tipare. Cele mai reușite mi se par de fiecare dată nunțile acelea simple, rafinate chiar dacă mirii poartă converși sau sunt în tălpile goale pe nisip. De aceea o și felicit pe prietena mea! A reușit imposibilul într-un business în care totul părea acoperit! Doamnelor și domnilor, IOANA ȘELNER și MINUNATELE NUNȚI PE PLAJĂ…

Nunta pe plaja

 

Înainte să pornesc în zona antreprenorială un prieten mi-a spus că oportunitățile vin pe drum. Trebuie să știi să profiți de ele la momentul potrivit. Așa a fost și cu NUNTA PE PLAJĂ. Eram la mare, pe plajă și cum Grecia e plină de români, pe șezlongul de lângă mine era un cuplu. După ce ne-am împrietenit, femeia îi spune prietenului ei că vrea să își facă nunta pe plajă… acolo. Când am auzit asta, reacția mea a fost: „eu îți fac nunta”.  – Ioana Șelner, anteprenor

 • CE ÎNSEAMNĂ CONCEPTUL ACESTA DE NUNTĂ PE PLAJĂ?

Practic, totul a pornit dintr-o nevoie neacoperită pe piața românească, mirii nu mai vor nunți tradiționale, în care să stea închiși într-un local, vor să petreacă direct pe plajă, să se bucure de apus chiar pe malul mării, alături de apropiați și să-i prindă răsăritul dansând desculți pe nisip.

NUNTA PE PLAJĂ este un concept complex. Oferim servicii personalizate, în funcție de nevoile și dorințele mirilor. Facem cununie civilă (reală), cununie religioasă (reală) și petrecerea nunții pe orice plajă a lumii.

Cele mai multe nunți sunt pe litoralul grecesc, în Thassos, pentru că e aproape de România, iar furnizorii greci sunt deschiși la colaborări. Pentru mine cel mai important serviciu este să creez o legătură cu viitorul cuplu, pentru că astfel reușim să facem și transferul de încredere. E important să ai o relație apropiată cu acel consultant de nuntă, să știi că e acolo în fiecare moment în care ai nevoie de o informație sau ai o nelămurire.

Totul este personalizat, în funcție de nevoile mirilor, nu avem o nuntă standard!

Nunta pe plaja

 • CE POȚI SĂ LE OFERI MIRILOR?

Le oferim mirilor timpul și implicarea noastră 100%. Ne străduim să facem totul pe gustul lor, astfel încât să aibă o zi perfectă.

Totul s-a clădit pe o nevoie, pentru că atunci cand te gândești la o nuntă departe de casă, apar și temerile, pentru că nu poți să deții controlul. Tocmai de aceea suntem alături de fiecare cuplu, construim o relație foarte bună cu mirii și apoi povestim toate detaliile.

Faptul că oferim toate serviciile e un avantaj pentru viitorii miri, fiindcă nu trebuie să alerge în toate părțile. Noi lucrăm personalizat în funcție de nevoile și gusturile fiecăruia și oferim toate serviciile prin noi (totul pentru ziua nunții, plus cazare, transport, absolut tot).

Asta înseamnă că viitori miri țin legătura cu propriul consultant de nuntă, care știe toate detaliile despre evenimentul lor, de la cununia civilă/religioasă, actele de care au nevoie, pană la aranjamente florale, meniuri, tort sau make-up).

Nunta pe plaja

 • CUM ARATĂ NUNȚILE ORGANIZATE DE TINE ÎN GRECIA? CUM E CU TRANSPORTUL, CAZAREA , CÂT SE STĂ ACOLO, ETC.

Ne ocupăm de absolut tot! Ne străduim să facem tot posibilul pentru o nuntă memorabilă. Mirii nu au treabă cu nimic ce ține de organizare, eu și echipa mea ne ocupăm de tot după ce alegem împreună cu ei hotelul, modalitatea de transport, etc… Îi ajutăm de fiecare dată pe miri și cu recomandări pentru cazare și transport (autocar/avion, în funcție de nevoi).

 • CARE SUNT CELE MAI CĂUTATE LOCAȚII?

Organizăm nunți pe plajă în orice colț al lumii. Cele mai multe sunt în Grecia (Thassos, Santorini, Zakynthos), apoi România (Mamaia), Bulgaria și destinațiile exotice (Bali, Dominicană, Thailanda…). Depinde de gusturile mirilor, ne pliem de fiecare dată în funcție de dorințele lor, de bugetul pe care-l au la dispoziție!

Nunta pe Plaja

 • CÂT TE POATE COSTA O ASTFEL DE NUNTĂ?

Pentru că totul este personalizat, în funcție de nevoile mirilor, nu avem o nuntă standard. Costurile unei nunți încep de la 2.000 de euro și pot fi nelimitate 🙂 De cele mai multe ori o nuntă în Grecia (cu tot cu cazare și transport) e mai ieftină decât una în București. În Grecia îți duci invitații 3 zile, în schimb, la un restaurant în țară petreci doar cateva ore, iar costurile sunt cam aceleași.

Decorul pe plajă, meniul, florile, muzica, make-up- ul, toate le construim și le alegem împreună. Rolul nostru, al consultanților de nuntă este să respectăm toate dorințele, să respectăm bugetul, nicidecum să le băgăm pe gât servicii de care n-au nevoie.

Nunta pe plaja

O nuntă pe yacht, de exemplu, (10 persoane) costă  în jur de 2.000 euro ( cununie inclusă, masă, băuturi).

O nuntă de 50 persoane (ceremoniile incluse, meniu, băuturi, aranjamente florale), plus cazare și transport din România ajunge să coste în jur de 20.000 euro. Invitații stau la mare de vineri până duminică, nu doar câteva ore cum stau la o nuntă în București.
 • CARE SUNT CELE MAI SPECTACULOASE, MAI NEBUNEȘTI CERINȚE ALE MIRILOR ?

Parchet laminat pe plajă, au vrut să danseze tango, pod japonez peste piscină (în situația în care în Grecia nu există acest concept). Una dintre mirese a vrut rochie din scoici, i-am făcut…  Schimbarea machiajului miresei de 3 ori în aceeași zi (pentru cununie civilă un machiaj, pentru religioasă altul și petrecere altul, în condițiile în care erau legate între ele).

La cât mai mulți miri fericiți! Ești minunată, Ioana! 🙂

Aici o găsiți online. Fizic, mai mult în Grecia printre miri și mirese 🙂

5 Comments
 • Busuioc Adrian Cătălin
  Posted at 21:21h, 24 May Reply

  Salutări din partea familiei Busuioc și tot respectul pt tot ceea ce faceți.In primul rand vreau să menționez că caut sa fac in 2020 astfel de nunta și sunt in dilema pt 100-150 de persoane cat m’ar ajunge o nunta pe plaja in Romania și cat în Grecia(Thassos)sau cum ii zice cu drum și cazare pt 3 nopti.
  O seara cat mai buna va doresc și aștept păreri.transportul sa fie cu autocarul zic eu cel mai bine

 • Căpătoiu Raluca
  Posted at 17:21h, 23 August Reply

  Buna ziua, Va rog un pret pentru slujba religioasa pe plaja in Mamaia (incluzând tot aranjamentul de pe plaja) pentru anul viitor??
  Multumesc

 • Bobaru Mariana
  Posted at 21:49h, 04 October Reply

  Bună seara.Fiica mea vrea să facă nunta in Thassos.Perioada ar fi 7-9 iunie 2019.As dori sa discutăm despre oferta dumneavoastră.

 • Pricope Carmen Angelica
  Posted at 02:38h, 17 December Reply

  Buna seara! Se pot organiza cununia civila si religioasa pe plaja la Mamaia iar petrecerea la un restaurant in apropierea plajei? Cat ar costa ptr aproximativ 50 persoane? Va rog sa ne faceti o oferta cat mai simpla….. multumim

 • Jeni Galben
  Posted at 14:49h, 08 January Reply

  Buna ziua!Sunt interesată sa aflu costul unei astfel de nunți,pe plaja din Thassos.

Post A Comment