SĂ RÂDEM BINE, DOMNULE PREȘEDINTE?!

Traian Basescu, Smile Police

SĂ RÂDEM BINE, DOMNULE PREȘEDINTE?!

Eu am făcut sute de Breaking News-uri cu domnul Băsescu, acum e rândul tău Nicolae Krilovici! SMILE POLICE…

TRAIAN BĂSESCU

Sunt fotografii din diferite perioade care permit o comparție ÎNAINTE/DUPĂ.

Dinții lui erau urâți! Spații între ei în zona frontală de jos, iar sus, tot frontal, aveau între incisivii frontali tot un spațiu, dar de data asta mare.

Despre dantura lui Traian Basescu

In plus frontul superior era prea lung în comparație cu restul gurii. Se vedeau urme de tartru și colorații de la fumat.

Traian Basescu, Smile Police

Se vede însă că și-a refăcut toată dantura pentru a-și îmbunătăți imaginea, ceea ce i-a reușit. Lucrarea e destul de bună, dar nu excelentă, nu deosebită. Este corect că inferior s-au închis spațiile între dinți. Și este la fel de corect ca s-a lăsat (diastema), strungăreața, spațiul acele între cei de sus frontali! Foarte mulți stomatologi și ar fi încercat să-l închidă prin coroane făcute, dar ar fi ieșit catastrofal.

Traian Basescu, Smile Police

La fel, este bine că s-au scurtat din lungime incisivii frontali! Culoarea aleasă este potrivită vârstei și funcției pe care a avut-o , adica, mai închisă, nu acel alb penibil. Coroanele prezinta o oarecare dezordine în alinierea lor care într-un fel îmi place pentru că se apropie mult de o dantură naturală. Aici se pune întrebarea dacă așa a fost gândit sau a ieșit la întâmplare!?

Forma dinților în sine, însă, este medie, adica… gen scândură de gard, cu excepția incisivilor centrali superiori care așa îmi plac. Nu pot aprecia relația cu gingia, dar pare în regulă din poze.

Traian Basescu, Smile Police

Deci o lucrare potrivită vârstei și funcției, fără dorința de a excela estetic. Coroanele sunt puse una câte una, se pare, ceea ce este bine așa.

Un lucru rămâne deranjant și anume , când vorbește, dinții făcuți, cei de sus, nu se vad deloc ceea ce e prost pentru că-l îmbătrânește mult! Se văd doar cei de jos.

Traian Basescu, Smile Police

Când râde, în schimb, ridică mult buza superioară și dinții se văd toți așa cum trebuie. Este o situație rară, greu de rezolvat. Ar fi trebuit făcute mai multe simulări cu lucrări de front provizorii pentru a găsi un echilibru. Dacă frontașii superiori nu erau scurtați prea mult, nu mai erau invizibili acum la vorbit. Dar nu există siguranța că ar fi existat acest echilibru dorit de stomatologul estetician.

Mulțumesc, Nicolea Krilovici! A scăpat binișor fostul președinte. La capitolul ăsta, la celelalte…

No Comments

Post A Comment