Protestați, dar lăsați-mi colegii în pace

Protest Bucuresti, Antena3

Protestați, dar lăsați-mi colegii în pace

Nu-mi dau cu părerea despre proteste, oricum mi se pun etichete înainte să deschid gura. În schimb, am ceva să le transmit celor care strigă din toți plămânii în fața Guvernului că-și iubesc țara, că iubesc democrația, celor care cer decență și dreptate, dar urăsc, jignesc, sunt pregătiți să dea cu pumnul.

Că nu-ți place un post de televiziune, pot să înțeleg. Nici mie nu-mi plac multe. Că nu-ți place fața unui moderator, și așta pot să înțeleg. Și eu, la rândul meu, am simpatii și antipatii. Că nu ești de acord cu abordarea anumitor subiecte de o televiziune sau alta, perfect de acord. Pentru toate astea există TE-LE-CO-MAN-DĂ. Nu ură, nu pumn, nu răutate, nu jigniri, nu scuipat, nu îmbrânceli.

Ai ieșit degeaba din casă, dacă nu poți să înțelegi că jurnalistul acela care îngheață cu microfonul în mână lângă tine sau băiatul cu camera în spate, indiferent de postul TV pe care-l reprezintă, nu fac altceva decât să-și facă meseria. Să-ți verși ura pe niște oameni care n-au nicio vină pentru frustrările tale… e mizerabil. Degeaba ceri decență, ceri respect, ceri dreptate, când stai cu pumnul ridicat în fața Guvernului pregătit să-l lovești pe colegul meu.

Crede în schimbare, dar schimbă-ți mentalitatea! Altfel n-avem nicio șansă! Și noi te vedem pe tine…

 

 

2 Comments
 • Azuga Laura
  Posted at 07:58h, 02 February Reply

  Aceti perfecta dreptate si sustin apelul. Am totusi o intrebare, cred eu pertinenta. Cum este mesajul transmis de colegii dvs din Antena 3? Calm, civilizat, impartial si extrem de obiectiv? Eu personal nu pot sa ma uit mai mult de 1-2 min la oricare din emisiuni caci mi se pare ca jurnalistii au o patima nepermisa pentru un post de stiri, sunt incrancenati. Privesc stiri, dar vreau ca arunci cand privesc sa ma detasez si sa analizez, nu sa simt ca trebuie musai sa fii cu ei, daca nu sunt impotriva! V-ati gandit ca s-ar putea sa fie si un rezultat a ceea ce s-a semanat atata timp?

 • Cristian Georgescu
  Posted at 17:05h, 06 February Reply

  Dar ăia de la. Realitatea TV sunt imparțiali, obiectivi, nepătimași? Si crede-mă că eu mă uit la ei mai mult de două minute, că stiu ce spun cei care nu-ti plac tie!
  Crede-mă, toți fac politică! Dacă esti corectă, recunoști că nu există niciun post apolitic! Nici aici, nici aiurea în lume!

Post A Comment