O luna de lorenaburlacu.ro

O luna de lorena.burlacu.ro

O luna de lorenaburlacu.ro

Am trăit luna asta cât în jumătate de an! Am fost fericită, lăudată, criticată, m-am supărat, mi-a trecut, am fost provocată, am zâmbit, am luat-o de la capăt și astăzi, când trag linie, ies cu mult pe plus! Cifrele astea îmi spun că am făcut o treabă foarte bună cu fiecare articol, cu fiecare medic invitat pe blogul meu. Am dat mai departe mesaje care v-au fost de ajutor. E tot ceea ce contează!  La fel am de gând să merg și mai departe! 🙂

CEL MAI CITIT ARTICOL

V-am promis o continuare pentru cel mai citit articol al lunii și mă țin de cuvânt. O pregătesc pentru zilele viitoare 🙂 A fost materialul care ne-a împărțit în două, aici pe blog. Am citit toate reacțiile, pro și contra. Păcat de cei care se bat cu pumnul în piept și  n-au înțeles că un subiect tabu, trebuie discutat civilizat, asumat… M-a întrebat cineva dacă l-aș mai scrie. Da, l-aș scrie! 🙂 Și cu asta am răspuns tuturor…

ARTICOLUL CARE M-A IMPRESIONAT CEL MAI PUTERNIC

Fără ezitare, Chirurgul care repară inimi! Încă simt fiori pe șira spinării când mă gândesc ce-am trăit acolo! “Am văzut live, într-o sală de operații cum arată mâinile chirurgilor care repară inimi! Cum suntem tot, până când ajungem acolo și ne transformăm în nimic, în sala de operații.” Lucian Dorobanțu, o să mă întorc în sala de operație!

Și acum mulțumiriiii… Sunteți foarte mulți, mi-e imposibil să vă trec numele aici, dar pun mâna pe telefon și vă mulțumesc personal!

Ionela și Bogdan! Voi nu scăpați! Sunteți geniali, sunteți parte din proiectul asta și vă spun public: fără voi nu ieșea mare lucru! O bucurie să vă am lângă mine! 🙂  Să aveți grijă de mine și de aici înainte!

Ne revedem pe blog!

No Comments

Post A Comment