MODA UNGHIILOR HIDOASE

Moda unghiilor hidoase

MODA UNGHIILOR HIDOASE

Ceva mai urât, mai disgrațios, mai inestetic… nu există! Înțeleg aproape orice în materie de modă, de trend, dar unghiile astea lungi… de vrăjitoare, vă spun sincer: sunt HI-DOA-SE!

Cum să-ți placă așa ceva? Cum să te simți sexy, îngrijită cu lopețile alea în vârful degetelor. Să-ți mai alegi și o culoare țipătoare și un model cu multe dungi și bulinuțe și e suficient: i-ai întors stomacul pe dos celui care e obligat să te privească.

Analizez fenomenul de ceva vreme tocmai pentru că-mi provoacă silă. Și nu, nu-s cazuri izolate. Nu e un trend care le-a lovit pe fetele care merg în cluburi și nici pe tipele de liceu. Purtătoare de unghii din plastic sunt și femeile cu studii, cu educație, cu ceva experiență de viață în spate, dar se pare că n-are nicio legătură.

Săptămâna trecută merg la bancă să rezolv ceva. Nu vreți să știți cât talent trebuie să ai ca să reușești să întroduci niște date în computer cu niște sulițe roz, ascuțite. Am crezut c-o să-și scrântească degetele doamna de la ghișeu încercând să atingă tastele cu buricul degetelor. N-a insistat mult și a continuat cu vârful unghiei. Sunetul scos de mașinile alea vechi de scris e poezie pe lângă ce-a reușit doamna.

Apoi, sunt fetele acelea care servesc pe la terase și abia reușesc să-ți pună cafeaua pe masă din cauza unghiilor. Mă șochez de fiecare dată. Ce doamne iartă-mă îți trebuie așa ceva. Ca să nu mai spun că o manichiură de genul acesta costă. De ce să dai bani să fii disgrațioasă, de ce?

Sau doamnele de la supermarket care se luptă jumătate de oră să ridice cu copitele din dotare o monedă căzută lângă casa de marcat. Sau doamne firește să-i ceri o pungă din aia de un ban. E spectacol până o dezlipește.

Și ce-i mai grav e că moda asta a ajuns și prin comunele alea uitate de lume. Sigur e cineva în sat care s-a specializat în manichiura de vrăjitoare. Așa că nu trebuie să vă mirați când o s-o vedeți pe doamna de la aprozar răscolind prin lada de cartofi cu unghii  cu gel și strasuri. Am asistat eu și la scena asta.

Mă iertați, dar mi-e imposibil să înțeleg.  Feminitatea, trendul, eleganța înseamnă cu totul altceva! Unghiile aste sunt oribile, sunt scârboase și punct!

3 Comments
  • Munteanu Bogdan-George
    Posted at 16:09h, 13 May Reply

    Căruța cu prosti/proaste nu s-a răsturnat doar la Caracal, e plina planeta de cazuri…si , oricum, stupizii sunt majoritatea covârșitoare, doar o catastrofa planetara ar mai putea creste un pic nivelul de inteligenta 🙂

  • Carmen Myers
    Posted at 21:01h, 30 May Reply

    Super analiza..in Germania unde eu locuiesc, este plin de saloane de manichiura de acest gen…culmea, in cartierele unde locuiesc persoane cu un nivel scazut de trai…strange …pun mare pret pe aceste hidosenii

Post A Comment