IMPLANTUL DE SPRÂNCENE

Implantul de sprancene, Romania

IMPLANTUL DE SPRÂNCENE

Nimic nu e mai urât și mai inestetic pentru o femeie, din punctul meu de vedere, ca sprâncenele acelea desenate cu creion sau tatuate prost. Forma și culoarea lor îți pun în evidență ochii, fruntea… influențează toată fizionomia feței, în bine sau în rău.

Știu că e foarte greu să le dai forma corectă, să le îngrijești, mai ales dacă firul de păr este subțire, crește rar și greu. Și nu e deloc plăcut să treci săptâmânal pe la salonul de cosmetică. Am citit pe internet, există n variante de tatuare care-ți promit aspect natural, culoare aproape identică cu firul tău de păr, forma perfectă, dar rezultatele nu sunt întotdeauna reușite, din păcate. Plus că, periodic, trebuie să mergi la întreținere. Alți bani, altă distracție! Atfel se vede foarte urât!

Eu tind să cred tot în soluțiile naturale, de durată. Ideea IMPLANTULUI DE SPRÂNCENE, pentru femeile care au probleme, mi se pare genială. Vestea bună este că intervenția se face și în România.

ÎN CE CONSTĂ IMPLANTUL DE SPRÂNCENE?

Nu e nimic complicat, nimic dureros!

“Transplantul se face prin metoda F.U.E. Adică, se extrag firele de păr din zona donatoare, de deasupra cefei, după care se implantează fir cu fir în zona afectată a pacientei.” – Dr. Panagiotis Vogiatzis, dermatolog și director medical Lookclinic

Ca să vă faceți o idee, vă arăt niște fotografii înainte și după!

Implantul de sprancene, Romania

Trebuie să știți că stilizarea formei sprâncenelor se face de comun acord cu medicul dermatolog: mai groase, mai subțiri, mai rotunjite, mai ascuțite. Exită niște tipare de bază, dar întotdeauna forma finală se alege de comun acord cu pacientul.

“Este o intervenție care nu doare, se face cu anestezie locală și durează 3, 4 ore în funcție de zona afectată. Putem să reconstruim sprâncenele femeii ori de la zero, ori putem să acoperim acele mici goluri care deranjează estetic. Se implantează în medie între 300 și  500 de rădăcini.”  – Dr. Panagiotis Vogiatzis, dermatolog și director medical Lookclinic

RECUPERAREA DUPĂ IMPLANT

Din momentul în care au fost implantate, firele de păr cresc și se refac în mod normal. Cam 10 zile durează recuperarea. Dar când te gândești că e o investiție pentru toată viața…

În fază inițială, pot apărea exfolieri în zona pe care s-a intervenit, dar crustele acestea mici dispar în câteva zile. Nu trebuie să vă speriați, firele de păr transpantate cad la un moment dat, ca apoi să crească alte fire din foliculii nou implantați.

În ultimul an cererea pentru implantul de sprâncene a crescut destul de mult. De obicei, femeile sunt cele care au nevoie de corecții. Fie cele care în mod normal au probleme, fie cele care s-au pensat excesiv și au rămas cu câteva fire de păr. Dar nu e o regulă, sunt și bărbați care vor să-și repare sprâncenele. Se pot corecta inclusiv acele cicatrice rămase în urma unor accidente.

Detalii legate de preț nu vă pot da, depinde de fiecare caz în parte. Informații suplimentare găsiți aici.

Vă stau la dispoziție pentru alte întrebări! Sper să vă fie de folos. Dacă încercați, aștept impresii!

Mulțumesc, Dr. Panagiotis Vogiatzis!

3 Comments
 • Mihai Costel
  Posted at 16:08h, 30 January Reply

  Buna ziua.as vrea si eu in implant de sprâncene.nu au mare defect dar totusi vreau sa le am ma dese ,mai groase.si daca sunteti drăguț un pret dacă se poate.va multumesc mult.

  • Lorena Burlacu
   Posted at 16:56h, 03 February Reply

   Depinde! Cel mai bine sunati la clinica si intrebati! Va las aici numarul de telefon +40 21 320 34 77

 • ion claudiu
  Posted at 22:10h, 06 October Reply

  buna ziua, as avea o intrebare, sotia ar avea nevoie de implant de sprancene, e foarte complexata din acest motiv, cum ar putea sa va contacteze, si inca o intrebare daca se poate face ceva in pt corectarea liniei scalpului in zona cefei, ii creste prea mult par pe gat in jos, se poate face ceva pt corectare, pt ridicarea liniei parului, actualmente pt extirpparea lui. va multumesc mult zii buna

Post A Comment