Din dragoste pentru pantofi

Lorena Burlacu si Cristina Batlan, Musette 2017

Din dragoste pentru pantofi

N-am cunoscut-o personal pe Cristina Bâtlan până serile trecute. Ieșeam de la un eveniment și cum alergam eu cu fetele spre mașină, pe tocuri, cineva îmi spune că “m-a remarcat și că port foarte frumos niște pantofi superbi”. Am întors capul să-i mulțumesc și… surpriză, era frumoasa Cristina Bâtlan, art director și fondator Musette. Iau eu purtam pantofii lor! Am apucat să-i transmit că e senzațională și că-i iubesc creațiile. Nu intru în magazinele Musette de ieri, de azi, ci de mulți ani, de când mi-am dat seama că încălțările pe care le porți te definesc ca femeie. Trebuie să mă simt eu, și atunci când port stiletto, și atunci când port adidași și atunci când port ghete. Contează imaginea, confortul, contează calitatea.

“Consider că asta este rețeta succesului. Moda înseamnă detaliu, iar atunci când ești atent la detalii, oricând observi că ar putea să fie mai bine. De aici începe lumea fascinantă a modei, lumea mea… aici sunt eu și fac ceea ce-mi place. Atunci când se naște un produs frumos oboseala dispare, orele de încercări repetate sunt date uitării, pentru ca apoi o altă poveste să înceapă.” – Cristina Bâtlan, art director și fondator Musette

O citesc pe Cristina de fiecare dată când apare în presă pentru că mi se pare fascinantă povestea ei. A renunțat la avocatură în urmă cu 20 și ceva de ani pentru un business ce nu-i oferea la început niciun fel de garanție. A ajuns la o cifră de afaceri record și a clădit un imperiu ce a ajuns până la New York. Asta înseamnă pasiune, putere, dorință. Iar ea este una dintre femeile care au cunoscut și succesul. Și-l poartă atât de natural și atât de frumos că n-avea cum să nu reușească! Felicitări, Cristina! Mă bucur că te-am cunoscut!

Sunt neobosită să inventez, experimentez continuu şi am ales ca viaţa mea să fie Musette.” – Crisina Bâtlan

Colecția #SS2017 arată minunat și am avut ocazia să o văd în premieră. Deja am pus ochii pe niște sandale su-per-be! Prezentarea a fost organizată într-un spațiu atipic, în serele din incinta Facultății de Argonomie și a ieșit perfect. Nu-s egoistă, am făcut fotografii și pentru voi.

Colecția SS2017 Musette

Sandale Musette 2017

Ce vă transmit imaginile? În inima orașului, “a breath of fresh air” cu arome tropicale, este definiția colecției Musette SS2017. Protagonistul: omul modern, liber, fără prejudecăți, fără culoare, fără statut social, care preia elemente din diverse culturi, ca o extensie a personalității sale.

prezentare-musette-2017

“Ne inspiră societatea, trend-urile sunt fenomene sociale, curentele în modă sunt inspirate de acestea. Ne inspiră strada şi ne confirmă strada. E minunat să faci modă, să munceşti pentru a face oamenii frumoşi.” – Cristina Bâtlan, art director și fondator Musette

Și la fel de minunat e să te simți bine, sigură pe tine, sexy, comodă, în niște pantofi de calitate! Pe mine m-ați câștigat! Felicitări ție și echipei tale!

 

 

2 Comments
 • Laura Lupou
  Posted at 18:32h, 08 December Reply

  Daaaa , iubesc brandul Musette, detaliile, calitatea, designul si culorile sunt punctul lor forte+ mirosul adorabil de piele .
  Ce apreciez la ei este ca in ciuda evolutiei si extinderii in strainatate si- au mentinut preturile in limita decentei ?…cred Ca sunt multe femei care apreciaza acest lucru .

  • Lorena Burlacu
   Posted at 19:03h, 09 December Reply

   Si eu port incaltarile lor ani de zile! Am ghete care arata impecabil cumparate in urma cu 3,4 ani! Te puup

Post A Comment