DANA BUDEANU SUB LUPĂ

Dana Budeanu, Smile Police

DANA BUDEANU SUB LUPĂ

A fost numită de presă “stilistul vedetelor”și ani de zile a semnat rubrica BINE/PROST îmbrăcate pentru o celebră revistă de paparazzi. Astăzi, e rândul ei să fie luată sub lupă de Nicolae Krilovici, consultant stomatologic SMILE POLICE.

BINE SAU PROST LA CAPITOLUL DANTURĂ?

Nu are dinții făcuți din punctul meu de vedere, dar ar putea îmbunătăți mult aspectul danturii cu un specialist adevărat!

Daca ma înșel și dinții sunt făcuți, atunci nu e bine deloc. În primul rând dinții de sus sunt prea scurți, mai ales frontul care nu se vede când stă cu gura întredeschisă. Mai rau, nu se văd nici atunci când vorbește!

Dana Budeanu, Smile Police

Iarăși un dezavantaj, când zâmbește se văd doar cei de sus, iar când vorbește doar cei de jos. Asta o îmbătrânește mult! Parca n-ar avea dinții de sus… Ar trebui, probabil, ridicată ocluzia pentru a putea redimensiona proporțiile dinților în raport cu dimensiunile și forma feței… Nu e ușor!

Deasemenea trebuie echilibrată dimensiunea între dinți în sine pentru o armonie a zâmbetului, mai ales că are un zâmbet larg . Culoarea e ok! Nu aș alege o culoare mai deschisă, în schimb, spațiile la nivelul marginilor incizale trebuie închise ca să nu arate ca un fierăstrău.

Dana Budeanu, Smile Police

Oricum, cu 450 euro/dinte nu are cum să iasă ceva deosebit, iar ridicarea ocluziei înseamnă prepararea tuturor dinților! Direcția e spre 800/1000 pentu un dinte, fără tehnician de top.

Mulțumesc, Nicolae Krilovici, SMILE POLICE!

1Comment
  • Bibi
    Posted at 16:18h, 31 October Reply

    Asta se numeste dementa comerciala si spalarea creierilor. Dana este foarte frumoasa naturala, asa cum este lasata de natura. Toti spalatii pe creieri aveti liber sa va asfaltati dintii in alb, fals, ireal si stupid. Oribilitatea si spalarea creierilor se tine cu grea cheltuiala. Succes la indobitocire in masa!

Post A Comment