CUM ȘI-A MODIFICAT MIHAELA RĂDULESCU DANTURA

Mihaela Radulescu, Smile Police

CUM ȘI-A MODIFICAT MIHAELA RĂDULESCU DANTURA

Noroc cu SMILE POLICE! Așa am descoperit și eu cum arătau vedetele “în formă inițială”. Buze, pomeți, dantură, sâni, riduri, nas… totul e schimbat.

La capitolul dantură, e suficient să vezi o fotografie veche cu Mihaela Rădulescu ca să-ți dai seama cât de mare e diferența. Presa a scris că e vedeta care a plătit 10 mii de euro ca să-și refacă dantura.

Dr. Nicolae Krilovici, SMILE POLICE, te rog!

MIHAELA RĂDULESCU

După părerea mea, are două rânduri de coroane, dacă nu chiar trei, făcute în diferite perioade. Ele sunt estetic din ce în ce mai bine facute. Ultimele sunt reușite din ce se observă , inclusiv la TV.

În trecut sunt modificați doar dinții de sus.

Mihaela Radulescu, Smile Police

Foarte prost făcuți în prima variantă, ca sa zic așa! Nu s-au respectat contururi, forme, mărimi, nicio armonie între ei! Au fost făcuți la nimereală. Cei de jos, arată urât fiind înclinați în interior. Sunt diferiți la culoare, diferiți ca lungime.

Mihaela Radulescu, Smile Police

Ulterior, pare să-i fi făcut și pe cei de jos. Cei de sus, arată ceva mai bine în varianta nouă, dar, ca formă, sunt nereușiți. La fizionomia ei, are fața ascuțită și lungă, se cere ca dantura să aibă o formă mai ovală, mai caldă. În forma asta, arată ca niște scânduri de gard.

Mihaela Radulescu, Smile Police

Ce are acum, este cel mai aproape de adevăr, cu mici amendamente: dinții din față: ceva prea lungi, prea albi, fără nuanțe care să trecă din una în alta, ceea ce îi face nenaturali. Sunt prea înghesuiți între ei, dă senzația de la distanță că ar fi dintr-o bucată. Nu au acea textură pe partea exterioară care ar rupe lumina într-un anumit fel…dându-le naturalețe!

Deci, ultima variantă este cea mai bună, dar nu top, cu o relație dinți/obraz ușor crescută în favoarea dinților, dar necesară pentru a mai îndulci ascuțimea feței destul de pronunțată și nasul lung și subțire!

Nicolae Krilovici, ne vedem săptămâna viitoare!

No Comments

Post A Comment