Când îngerii pictează…

Galeria faptelor bune la Sabion

Când îngerii pictează…

Gata? Ne-am liniștit cu alegerile? Putem să ne întoarcem la ale nostre? Vine Crăciunul, știu că e una dintre cele mai frumoase perioade din an și m-am gândit să vă provoc emoție. Nu trebuie să fii părinte ca să-nțelegi că fără copii nu ești mare lucru pe lume. Ei sunt cei care ne colorează viața asta gri, sunt cei care ne dau putere să luptăm , să muncim, să credem. Sunt puri, sunt curajoși, sunt deștepți și foarte puternici, chiar și atunci când luptă cu toată ființa lor mică de pe patul de spital. Vă invit în Galeria faptelor bune, sunt copii bolnavi de cancer care au nevoie de ajutorul nostru!

Galeria faptelor bune la Sabion

“Crăciunul lui Costi e un autobuz care poate să care casa lui la spital. Trece pe sub ea și o mută în fiecare zi mai aproape de spital cu un metru. Și mai împinge și bradul din curte. Și floarea care a crescut și în care s-au cocoțat toți frații lui. Nu-i de mirare că orice Crăciun cumsecade pleacă la drum de prin august. Casa lui Costi e departe de Fundeni.”

Casa lui Costi e departe de spital… La fel și casele  zecilor de copii tratați în secția de Oncopediatrie a Institutului Oncologic București.

“Fundația Sabion sprjină copiii talentați în general. Am auzit povestea copiilor bolnavi de cancer care se tratează și fac terapie prin artă. Sunt internați acolo cu părinții lor, cu bunicii și stau în spital luni de zile, ani de zile. Conceptul bijuteriei e o galerie de artă, așa că ni s-a părut o idee minunată să expunem în galeria noastră ” – Camelia Bologa, executive Manager Sabion

25 de tablouri și tot atâtea povești au fost expuse în aceste zile la Galeriile Sabion, printre diamante. Costă infinit mai puțin, coparabil cu bijuteriile de lux, dar valoarea lor nu poate fi coparată cu nimic. Le găsiți aici și puteți licita pentru ele sau pentru cele 10 bijuterii  create special pentru ei. 5 dintre ele sunt realizate de celebrul bijutier Gianni Lazzaro.

Bijuterii Sabion pentru copiii bolnavi de cancer

Dincolo de tratamentele chinuitoare pe care le fac, de lunile petrecute în spital, de trasformările pe care numai ei știu cum le suportă, copiii aceștia minunați fac terapie prin artă, își vindecă mintea și sufletul pictând. Îi putem ajuta cu puțin, pentru că nevoile lor, de fapt, sunt mult mai mari…

“Au nevoie de culori și pensule și pânze, dar au nevoie și de filtre de aer și de multe alte lucruri. E așa o bucurie acolo în atelierul lor de pictură.”  Camelia Bologa, executive Manager Sabion

Voluntarii de la P.A.V.E.L sunt cei care fac în fiecare lună eforturi să le pună la dispoziție pânze, culori și pensule. Fondurile care se vor strânge în urma acestor licitații vor fi direcționate către ei, iar 15% din totalul vânzărilor de bijuterii din aceste zile (în Galeriile Sabion) vor merge către aceeași cauză.

Vă rog să vă grăbiți! Unele picturi poartă deja semnătura îngerilor….

Dragă Moș Crăciun,

Copiii aceștia trebuie să se facă bine. Autobuzul magic trebuie să-i ducă sănătoși la casele lor. Este dorința mea de Crăciun. 

Cu drag, Lorena!

No Comments

Post A Comment