BUNĂ SEARA, LOREDANA!

Loredana Groza, Smile Police

BUNĂ SEARA, LOREDANA!

E incredibil ce-a făcut Loredana de-a lungul anilor. Personal, o admir pentru curaj, pentru voce, pentru look, pentru puterea cu care a reușit de fiecare dată să se reinventeze!
La capitolul dantura, nu mă pricep, așa că Nicolae Krilovici, consultant stomatologic SMILE POLICE, te rog!
Atât vreau să adaug, a fost de multe ori în topul vedetelor cu dinți foarte urâți în trecut! Acum, zâmbetul e impecabil, părerea mea!
Loredana, Smile Police
Da, într-adevar și Loredana a avut mare nevoie de o schimbare estetică la acest capitol. Dinții ei erau binișor aliniați, ca formă la fel, însă de o culoare foarte închisă, ceea ce era destul de urât. Probabil culoarea asta extrem de închisă era cauzată de unele medicamente pe care le-a luat când era foarte mică.
 Loredana Grozea, SMILE POLICE
Schimbarea protetică este bună, ținând cont de culoarea aleasă și faptul că s-a intervenit pe toată dantura, nu numai frontul, cum fac unii. Are un zambet larg, destul de frumos, cu dezavantajul faptului că în anumite ipostaze i se vede prea mult din gingie, mai ales în partea din față!
Alinierea a fost preluată pe forma dinților naturali, fără a fi îmbunătățită, dar cum spuneam este destul de bine. Lăsând la o parte rezultatul destul de bun estetic, partea din stânga sus este mai scurtă decât dreapta sus și în relație cu frontul. Asta, la nivel înalt estetic, nu e acceptabil!
Loredana Grozea, Smile Police
Dimensiunile între dinții frontali chiar dacă la prima vedere arată bine, nu sunt respectate exact, lucru care este într-adevăr destul de greu, dar, de aici încolo vorbim de fapt despre lucrări de top! Forma dinților în parte, în front este bunicică, dar iarași nu top din punctul meu de vedere. Sunt, de exemplu, prea înguști la gingie și prea lați la marginea incizală. Înca o dată, raportul este talentul medicul și al tehnicianului. Marginea incizală, iarăși, un pic cam rotunjită!
Deci, în ansamblu, un lucru frumos, dar cu potențial estetic de îmbunătățire a coroanelor. Nu cred că sunt fațete! Financiar, prețul uzual al tuturor medicilor din România pentru o coroană este de 450-550 euro și probabil că atât a plătit. Dar, o lucrare de top este clar mai scumpă, iar una internațional vazută de referință este între 1000-1800 euro pe dinte. Aici ne aflam deja în altă ligă, lucru care nu oricine în România știe să facă!
No Comments

Post A Comment