ARE SAU NU ARE FAȚETE?

ARE SAU NU ARE FAȚETE?

Antonia este o femeie frumoasă. Ne-am cunoscut personal în urmă cu câțiva ani și pot să vă spun că nu face parte din categoria vedetelor care au avut în trecut o dantură dezastruoasă, asta e clar! Ceva diferențe sunt, dacă mă uit la cele mai recente apariții, dar nu-mi dau seama dacă e albire, dacă sunt fațete sau dacă e altceva…

Nicolae Krilovici, SMILE POLICE, spune că FAȚETELE i-au îmbunătățit zâmbetul Antoniei.

Să o luăm cu începutul! Adică să ne întoarcem puțin în timp! Nu vă faceți iuluzii, toate persoanele publice lucrează intens la imaginea lor în decursul anilor. Nimeni nu se naște perfect. Plus că în fotografiile de revistă, photoshop-ul face minuni!

Antonia, Smile Police

O situație inițială destul de proastă din punct de vedere estetic! Dinții prea mici în relație cu corpul! Deasemenea dinții sunt mult prea înclinați către gingie, adică se vede prea puțin albul dintelui și prea mult gingia.

Apare într-o ipostază în care îi lipsește un dinte jos: un premolar. În același timp se vede foarte clar și o dezordine în alinierea dinților.

Antonia, Smile Police

Ca să fac o paranteză, aceasta este fotografia! Îmi amintesc că s-a și scris și în presă despre acest lucru  la vremea respectivă! “Antonia și-a șocat fanii. E aproape perfectă, dar îi lipsesc doi dinți!” – cam așa sunau titlurile.

DESPRE DANTURA DE ACUM!

Rezultatul estetic s-a îmbunătățit cu fațetele care pare că și le-a pus. Totuși, e cam departe de ceva deosebit chiar dacă în fotografii sau la televizor arată bine la prima vedere!

Antonia, Smile Police

Ce nu-mi place? Dezordinea s-a păstrat cu toate că putea fi corectată. Dinții laterali frontali au rămas mai retrași față de cei frontali centrali, caninii sunt prea ascuțiți, ca de barbat, iar liniile incizale nearmonioase. În plus, între dimensiunile estetice ale dinților frontali nu este un echilibru corect.

Ea, în sine, are o linie a zâmbetului frumoasă ceea ce ajută la imaginea de ansamblu, dar lucrările protetice sunt medii ca rezultat estetic!

No Comments

Post A Comment