ANDREEA MARIN, UN ZÂMBET CU SURPRIZE, SURPRIZE…

Smile Police Andreea Marin

ANDREEA MARIN, UN ZÂMBET CU SURPRIZE, SURPRIZE…

Personal, îmi place Andreea! Mi-o amintesc la pupitrul știrilor TVR, apoi perioada Surprizelor. La capitolul dantură, ca telespectator, am sesizat din start când și-a făcut primele modificări. Nu știu dacă e chiar ce trebuie, așa că-i dau legătura Dr. Nicolae Krilovici, consultat stomatologic , creatorul conceptului, SMILE POLICE!

Este o situație gravă pt Andreea! Sunt poze din diferite perioade, cu diferite situații protetice dentare.

Cea mai gravă situație estetică, dar și protetică o găsim în perioada în care era mai tânără și avea un adevarat amestec de dinți netratați și coroane foarte prost făcute.

Ce spune consultantul dentar Nicolae Krilovici despre dantura Andreei Marin

Coroanele sunt urâte ca formă, dar și greșit adaptate la gingie, ceea ce a făcut ca aceasta să fie inflamată continuu și astfel să capete o culoare violacee sau chiar spre roșu aprins. Culoarea nu este corectă și mărimea coroanelor din spate, jos este supradimensionată. În plus nu au nicio formă ocluzală, adică relieful pe care calcă cu dinții opuși.

Andreea Marian dantura

În ultimii ani, a ales să-și refacă toată dantura, nu numai o parte dintre dinți ca în trecut, dar din păcate a lucrat tot cu un medic neinspirat. Aici, dinții din față sunt mult prea mari în raport cu cei din lateral. Incisivii frontali sunt supradimensionați în raport cu cei laterali. Caninii prea proeminenți se poartă la barbați.

Gingia este în continuare inflamată, ce denota o închidere proastă la acest nivel. Dinții din spate sunt prea mici și poziționați spre interior. Astfel are un culoar bucal prost dimensionat și inestetic.

Andreea Marin, dantura

În alte fotografii recente, apare cu un alt rând de dinți ceva mai reușiți. Culoarul bucal este mai corect din punct de vedere estetic, dar dinții din spate sunt tot mult prea mari. Partea bună este că sunt înclinați către interior.

NU există o armonie a mărimilor și formelor dentare. Culoarea este prost și  simplu aleasă, arătând cât sunt de nenaturali. De textură și formă, nu mai vorbesc.

SFAT DEZINTERESAT: Schimbă din nou tot, dar de data asta alege un medic bun și un technician foarte priceput ,eventual nu din Turcia!

Andreea Marin primește un NU-MI PLACE!

Pff, și Andreea iese șifonată! Mulțumesc, Nicolae Krilovici!

Sursă foto: Cancan.ro

No Comments

Post A Comment